About us

GEÏNSPIREERD DOOR DE GESCHIEDENIS EN CULTUUR VAN DE ZWARTE GEMEENSCHAP, CREËER IK ITEMS WAARIN MENSEN VAN KLEUR ZICH HERKENNEN.

Voortgekomen uit mijn persoonlijke ervaringen en mijn kinderen, besefte ik dat ik mijn kinderen iets wilde geven wat ik als kind bijna nooit heb meegemaakt; kleding en items met afbeeldingen en illustraties van mensen die me leuk leken en teksten op items waar ik me mee kon identificeren. Te vaak hebben de kleding in de reguliere winkels afbeeldingen van mensen die niet op mij of mijn kinderen lijken. Ook hebben mijn beide dochters interesses en hobby's die in de maatschappij als jongensachtig worden beschouwd, waardoor het moeilijk was om leuke themakleding en -items voor ze te vinden.

Daarom ben ik het zelf gaan doen en toen ik zag hoe geweldig mijn dochters het vinden om een ​​kledingstuk te hebben met een eigen tekst of thema of een afbeelding van mensen die op hen lijken, deed me beseffen dat dit iets was dat moest gebeuren.

Uiteindelijk begon ik meer shirts en strijkapplicaties voor andere mensen te maken en toen merkte ik dat er meer mensen waren met dezelfde problemen als ik. Dit bracht mij op het idee om iets te gaan doen met mijn creativiteit en ondernemerskwaliteiten.

En zo werd Black Muse geboren. Vernoemd naar jullie, mijn muzen. En hoe mooi is het dat ik me na het bepalen van de naam realiseerde dat mijn favoriete artiest Prince een nummer heeft met dezelfde titel, het had zo moeten zijn!